08 December 2010

Sangat Bosan

Entry saja2... sebab kebosanan tahap gaban di opis.. takde keje ke? yup.. sebab sy mmg tengah takde keje.. bosan giler... diluar angin bertiup kuattt... kawan kata mmg kuat giler.. cuaca pun mendung and gelap, confirm kejap lagi hujan turun lebat.
Time2 macam ni yg bestnye kalau ada kopi panas and goreng pisang.. kata orang la.. tapi kenapa mesti kopi panas? kenapa tak milo atau teh panas? sebab sy tak berapa minum kopi, so camne? hehe.. tak perlu layan la.. sebab sy tengah sengal ni...

Si kecik dlm perut pula makin giat menendang... gud dear, tendang lagi banyak2 ye.. kan mommy kena kira tendangan baby.. so it's okay kalau baby nk tendang kuat2 and banyak2 kali.. lagi mommy suka. kalau baby kurang bergerak, mula la mommy tak senang duduk.. rasa mcm sumthing wrong je.. mula la mommy start mengelabah nanti.. then call dady merengek kat dia risaukan baby... so pls ye syg, tendang banyak2 ye..

Ni mommy letak gambar cousin baby, nama dia Jehannis Ashsyikin.. anak bongsu Mak Uda... saja je mommy letak gambar dia sebab mommy rasa ni la moment paling susah mommy and dady nk dptkan.. gambar baby smiling... senyum comelll sangat.... dulu mommy ada amek gambar Nurralisa Sofea yg tetiba tersengih masa dia tengah tido... comel sangat... nanti kalau baby dah keluar - agaknya mau tiap saat dan tiap masa - mommy and dady akan snap ur photo.. hehe. coz we both are so excited....




No comments:

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015