09 December 2010

Weekend Updates

Dh lama tak update progress on our Little Home - actually takde progress pun. By right, kitorang dah sepatutnya masuk dan tinggal di sana - langsir yg ditempah dah pun siap dipasang - barang2 pun ada sedikit yg dah dikemas... 

Tetap, di atas sebab2 tertentu - semua barang2 terpaksa dibungkus dan dikotakkan semula - dan buat masa ni - kami menumpang di rumah abah. Nasib baiklah jarak rumah abah - Little Home dalam 5minit sahaja.

So, officially - Little Home was under construction.. hope everything will be ready by middle of December.. huhu..




Jadi, boleh la sy ambil masa yg terluang ni utk merehatkan diri... sambil2 tu boleh la sy shopping sedikit barang2 dan keperluan utk baby. Sempat juga la sy pergi ke Hytex warehouse sales di Kepong sabtu lepas... tak banyak barang yg sy borong - cuma melepaskan geram melihat baju2 utk Newborn. Orang kata jgn beli baju newborn banyak sangat, sebab baby cepat membesar.. ye, sy ingat pesanan tu tapi bila dah depan mata - tak geram ko tengok baju2 kecik tu.. hehehe... semua sy sumbat dalam bakul. Masih banyak lagi yg perlu dibeli - dan sy akan terus gigih meredah segala shopping mall atau warehouse sales yg ada - harap2 ada lagi la sebab banyak warehouse sales yg sangat berbaloi sy lepaskan begitu sahaja (antaranya : baby ekspo @ Midvalley, Pureen warehouse sales & Anakku Warehouse sale...) what a waste kan... huhu..

 sj suka2 beli sebab cute sangat..hehe

 baju sahaja RM5 (seluar tak jumpa)


 RM3 sepasang 
(Mr. Hubby yg xcited memborong semua)

Setelah sekian lama, sempat juga la kami pergi menonton wayang.. Layan Rapunzel 3D di Wangsa Walk..




sebelum tu, sempat lagi layan cendol & rojak di tepi jalan setiawangsa..





and.... having my first AIR KELAPA after almost 7months tak minum...! sooo goooddd.....




seronoknya bersantai..... kan..? hehe..


3 comments:

faRhaNa said...

cutenyer botol cucu tuh...:-)

Irtiyah said...

Salam

Barang baby semua comel2... :)

Leenz Yusoff said...

hehe.. betul tu.. thanks ;)

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015