31 October 2010

Blog Contest ::Baby & Toys Contest::


Dapat invitation dari Mrs Shaq dekat shoutbox, dia ajak join contest di blog dia. Terasa nk mencuba nasib. Tapi kita takde baby lagi, still on the way - so kita pinjam baby kawan kita, Yanze la ye.. hehee.

Ini ialah detail and syarat blog contest tu..

1) be my follower - DONE  - sy list yg ke-26 :D

2) buat entri pasal contest nie berserta satu gmbr baby berumur 0 - 4 thn (xkira la, baby korang ke, baby jiran ke, anak sedara ke, ank kawan korang ker.. asalkan berumur dr 0 - 4 thn) yg tgh duk main ngan apa2 jenis permainan pun. - DONE
3) kat bwh gmbr tulis nama baby & tarikh lahir - DONE
 
ini gambar yg saya pertaruhkan.. baby kawan saya, Yanze.

Nama baby: Nur Damia Zahra Bt Mahfuz
DOB: 7th April 2010

Semasa gambar ni diambil, mama si Damia tengah sedap makan nasi himpit + kuah kacang yg sy hidangkan ketika jamuan hari raya, so bagi Damia leka sekejap, dia sdg asyik membelek itik kecil tu. Actually tk lama lepas tu, Damia ngappppp si itik tersebut. hehe..

4) copy gmbr banner & paste kat entri beserta ngan link contest nie ek.. - DONE
5) Letakkan banner contest di sidebar - DONE

6) Tinggalkan jejak bserta ngan link kat comment di entry  - DONE

7) Hantarkan penyertaan sblm 11.59 pm 26 Nov 2010 - DONE

8) last but not least... tag la 3 org kawan korang...
sy nk TAG kawan2 yg suka budak kecik cam saya gak


pada sesapa yg berminat, pun dipersilakan sekali ye...

hehehe...

3 comments:

cikpuding said...

ahahhahaaaa...chomeinyaaa gambo tuuu....nk klik'like' laaa...:P

Leenz Yusoff said...

like kat fb pun leh... haha.. join weih.. ;)

mrS sHaq said...

comelnya damia...

thanks for joining ya..

good luck ^__^

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015