10 September 2012

Happy Monday

Bersawang!!!! Dari Ramadhan dah nak habis Syawal - no update at all. Apasal?
Bz? tak sempat? maklumla, bulan ramadhan balik awal.. dah balik - macam2 lak agenda menunggu kat rumah. sampai nk meng-update blog pun tak sempat2. kalau kat rumah, baru nk type je, si kecik Rania dah menjerit berlari lari nak juga. pantang tengok kita pegang laptop. so terpaksa la dulukan permintaan dia nk tengok boboiboy...tengok upin ipin. Dah makin banyak karenah, banyak permintaan, merajuk tak yah cakap la. 

Bab pasal merajuk, i've noticed that Rania dah ada habit merajuk when she was 1year and 5months old. Is it normal? Sometime rasa macam tak percaya sampai berkerut-kerut dahi bila dia buat muka tunjuk perasaan.. Ada tu, sampai muncung-peluk tubuh-and jegilkan mata kat kita.. kecik2 dah pandai kan, esok besar kalau asyik merajuk je, tak tau la leh layankan lagi ke tak.. alahai anak mommy sayang.

Anyway, short entry - hari ni rumah Mama nia ada pasar malam (wangsa maju). Tetiba teringat kat Ayam Goreng ala KFC terbaeekkk.. (me n hubby yg bagi nama). Ni yg tak sabar nk balik nih, dah terbayang2 kesedapan dan keharuman bau ayam goreng tu. Sedapppp... sapa2 pernah cuba???

nyam!! hehe

2 comments:

uSHi GuRL said...

Errrrrrrrrrr..... Merajuk moncong mulut tu.. i macam pernah tgk la BFF i.. Dia dulu engineer C&S kat Sapura. Now days dah tukar kat PMO but still with Sapura la. U kenal x dia?? hahahaha.............

Leenz Yusoff said...

oit oit... ngada la tu :p

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015