16 November 2010

Little Home Part 4 - Grill

Yeahh.. semalam contractor grill called - dia kata dah siap pasang. Lega rasanya - so lepas ni boleh la kami angkat barang2 sedikit demi sedikit. So, lepas balik kerja - terus ke Little Home nk tengok hasilnya. 

 grill @ foyer
 
 grill @ backyard


Now tengah pening nk cari langsir.. design yg sesuai especially utk living room sebab tingkap bentuk semi hexagon. Maybe cuti ni nk terjah SSF curtain or ELYZA - utk mencuri sedikit idea / cari ilham. Tapi kalau harga yg ditawarkan within my budget - better terus order je lah kan... hehe..


 living room area



 iklan lampu.. :D

By the way - semalam we had a visitor - ALINA & WAN - nk tengok Little Home kami - lama juga lepak dengan dorang - sembang2 dalam rumah then tetiba tekak terasa kering - sambung ke Pappa Rich @ Sri Gombak Prima. Rupanya yesterday was their wedding anniversary - yang ke-2. 

So, wishing you both a very happy anniversary ;)



6 comments:

cikpuding said...

waaahh lampu...very da bombastic....
dh nmpk kaler wall diaaa tuu...apple green eeh..?...:P

Leenz Yusoff said...

tu lepas terjah kedai lampu murah - review dari one blog... kat puchong.
lampu tu leh tukar2 warna.

Aku...Dia....&...Kamu said...

wah cam tau jer kedai mana kat puchong tu...(Ijad yang cakap)...Cantik future wall yer colour)

Leenz Yusoff said...

Asmah.. thanks ;)
kedai tu kat bandar bukit puchong.. :D

faRhaNa said...

yeay~dah terjah ke rumah kalong yg dh siap cat..hehehehe...:-)

Leenz Yusoff said...

tima kasihhh ye ucuk sebab sudi tolong and pinjamkan pajero :D

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015