13 June 2014

GENIE BRA & SUPER HIGH WAIST PANTIES MURAH 2014!!


Pernah dengan kan Genie Bra? Best tau pakai, lagi2 sapa yg suka bersenam/workout. sangat la sesuai. kalau tak bersenam pun sesuai gak. cantik melekap je. Utk mommies breast feed pun sesuai gak. coz dia takde dawai. Ai dah pakai, so ai rasa sedap, senang and cantik!

Utk sapa berminat, ai nak promote ni. Genie Bra murah2 je setanding dengan quality. kalau murah giler tak boleh gak, sebab ai dpt yg mmg good quality ye.. mmg harga reasonable sangat.  And satu lagi, super high waist panties.  ni pun ai  pakai. Since lepas bersalin ni, mmg kalau boleh semua menda nk senang, mudah, selesa and cantik. Yang panties ni tak bergulung tau kalau pakai, sebab ada jenis material yg kain licin tu, confirm bergulung, so tak dpt la nk cover perut kita ni kan.hehe

So pada sapa2 berminat nak dapat kan, meh ai nak bagi harga murah2 je. Nak tau detail, just WHATSAPP ai terus ye. senang sikit nk berurusan. So jgn malu2, ni number whatsapp/sms ai

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM
LINDA 01123104797



leh refer size kat sini
my advise if nak nampak cantik melekap - ambil 1 size smaller than size kita.


 pilihan warna CLASSIC / PASTEL / MODERN


 super high waist panties (warna depend pada stock ye)

sangat selesa dipakai 



sapa nak borong pun boleh. kita bincang harga...

thanks!

:)



2 comments:

nurul Syazliana said...

Panties 2 brpe?n ade size ke?

farahnaniey said...

Brp ye hgenie bra 1 set + panties

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015