19 July 2012

Hobi Baru, Gadget Baru and Ragam Rania

Mr Hubby request, hadiahkan dia gitar sebab dia tetiba teringin nk belajar main gitar. So utk permulaan, kami beli gitar 2nd hand je, jumpa iklan dlm mudah, nk let go - murah je.. RM60. hehe. Dah pecah rahsia nilai hadiah utk besday Mr Hubby, murahnyaaaa (maluuu..)

Tp Mr Hubby agak tension sikit, asal setiap kali dia capai nk training je, ada sorang budak kecik tu, pun sibuk2 gak. Sapa lagi kalau tak si embam sorang ni. pantang tul dia tengok apa dady dia pegang. semua dia nak. So, daripada dia mengamuk nanti, bagi jelah.... Janji happy...

muka budak embam baru bangun tido. 
gitar lagi besar dari dia tapi gaya tanak kalah 
:)

3 comments:

mama aleen said...

hehe.. buli daddy dia

Leenz Yusoff said...

mmg... mentang2 dia intan payung sorang :D

uSHi GuRL said...

Haha... sama la. Fairuz pun cakap nak balik ambik gitar yg i adiahkan dia dulu... sbb nak ajar Aql main gitar.

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015