29 June 2012

Future Plan : WTS Pre-Loved Items

Hi all.

It's a lovely friday evening. Wpun kat opis, tapi mood mmg sah2 dah ke laut, kerja2 yg tak berapa nk urgent, dah put aside - to bring forward to next Monday! sebab sibuk fikir tentang aktiviti utk this weekend. so far dah ada few plans (selain dari melawat both parent - Sri Gombak & Pandan Indah) like:

1) Nak bawa Nia pergi Zoo
2) Makan ikan bakar kat langat ngan Yatie (tempat lepak zaman bujang dulu)
3) Nadirah's wedding on Sunday

Dlm pada tu, tetiba sy terpikir nak buat pre-loved sales item utk baju2 yg sy tak pakai, jarang pakai atau beli tapi tak pernah pakai. Baju2 tersebut semestinya STILL IN GOOD CONDITION. Kalau dah tak elok, mmg sy buang je, tak tergamak nk jual kat orang. Top reason why nak jual, badan dh kembang! dulu Size XS and S tu okay lagi,. but now, dah naik jadi Size M and sum design kena pakai L! Sedih ok!! Tapi takpela, time has passed and things has changed - termasuklah diri saya! So rileks, redha and Enjoy!

Nampak gaya, kena add another plan for this weekend :-

1) Nak bawa Nia pergi Zoo
2) Makan ikan bakar kat langat ngan Yatie (tempat lepak zaman bujang dulu)
3) Nadirah's wedding on Sunday
4) Selongkar and re-organize my wardrobe!

Bila dah ready semua, i will upload all the photos of pre-loved item very soon. Sesapa yg berminat nanti leh la roger2 ye..

Thanks!

 

4 comments:

izanfatin said...

can't wait for the pre-loved sale...hehehehe..

AQisH said...

haha..selamat menjual ;)

uSHi GuRL said...

hehehe..... Harap2 u xnyesal jual nanti. Manala tau... kembali ke size asal nanti.

uSHi GuRL said...

hehehe..... Harap2 u xnyesal jual nanti. Manala tau... kembali ke size asal nanti.

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015