02 January 2012

Angry Bird Order

Received call dari Kak Selly, nk order cake Angry Bird utk hero kesayangannya  sempena ulangtahun ke-5 tepat 1/1/2012. Tak kenal pun akak ni tapi di rekomen oleh kenalan lama di Maxis dulu. kiranya kawan atas kawan la ni... Dari Umai --> Kak Umi --> Kak Selly. Terima kasih utk kak selly atas  peluang dan kepercayaan pada sy, sanggup datang jauh2 dari Shah Alam utk collect birthday cake. Bila dah jumpa, mmg baik dan peramah orangnya. :)

Kak selly minta kek tu dibuat besar sikit sebab takut tak cukup. and dia request juga untuk deco rumput2 hijau. seperti yg diminta, ini hasil yg sy berikan. Kek ni sy buat 2 adunan choc moist cake, dalam ++3kg juga beratnya, topping and filling buttercream and fondant wording. disebabkan and seekor angry bird besar atas kek ni, so kotak kek telah di modified sikit by Mr Hubby. 2biji kotak kek diperlukan untuk menambah ketinggian kotak tersebut. hehe.

 abaikan kasut sikecik tu ye.. hehe.. masa ni Anry Bird belum ada jambul :)


komen kak Selly: kek sedapp..and ahmad zeyad senyum meleret..

thanks kak! :)

3 comments:

mama leen said...

brape RM kek ni??
best la..

Leenz Yusoff said...

yg ni ikut budget owner request tu.. RM100 :)

cikpuding said...

chomelnyaaaaaaaaa.....syg pulok nk mkn....kui3x...

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015