18 December 2011

BABY CUTE CONTEST

Salam and hi semua,

Patutnya sy nk masuk tido dah selepas baru je selesai menyiapkan order kek birthday dari seorang kenalan. Konon nk jenguk FB jap, then godek2 sikit, terjumpa la Contest yang dianjurkan oleh Baju Baby Atas Rak and tergerak pula hati nk join. Mana tau kan.. kot2 ada rezeki... :)

Jom kita check Syarat2 penyertaan :-



 Syarat -syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun 
my baby is 10months old
2. Sila Letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda 
done
3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK
 done, Member (54)
4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini
 done
5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda 
done, as below
6. Terbuka kepada anak sendiri/ anak saudara / adik anda
my lovely princess!!
7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi didalam entry anda
 yeahh.. as below
7. Sila nyatakan nama anda,nama baby dan tarikh lahir baby
done, as below
8. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4orang untuk join contest ini
done, as below
9. Tinggalkan link entry anda di kotak komen
done





Hadiah yang bakal dimenangi :


Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 





Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.

*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*






Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT

Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA






Tarikh tutup :
8.Februari.2012


Setelah yakin semua syarat telah dipatuhi, dengan ini sy ingin mempertaruhkan gambar favourite sy, buah hati kesayangan saya... taraaaaa!! 





Nama baby : RANIA NUR SYUHADA BT SHAMSUL
Nama mama: ROSLINDA MOHD YUSOFF
DOB : 30 JAN 2011


and mereka2 yg sy ingin tag utk join serta ialah:-

2) ILA

4 comments:

uSHi GuRL said...

Yeahhh... semestinya my cutie pie akan join jgk. Tapi Aql xde gambar cantik2 mcm Rania Syuhada (guna DSLR). hehe... Good Luck Nia!

alina ritz1 said...

hehe..leen, tunggu baby baru la coz rayyan dah over 2 thaun dah.

Leenz Yusoff said...

ala, asalkan comel! tu ygy penting :D

Leenz Yusoff said...

ina.. eh yeke.. cepatnya dak rayyan adh besar kan.. tunggu adik dia la ye.. hehe

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015