08 August 2011

Yang mana satu, idaman kalbu?

Salam and hi all..

First of all, Salam Ramadhan buat semua... forgive me for my long silent ya. Short entry of today, if anyone of you would like to advise sangat la di alu-alukan... :)

This item is something that i really really really wanna have since ever (pakai ke tak pakai ke, belakang cerita) So, i've decided to give myself a reward... bagi utk diri sendiri la. kalau tak sapa lagi nk bagikan.. Cuma diantara tiga2 ni, masih berfikir2 nk beli yg mana:-


Option 1: Zanussi Oven ZOE 550W





Option 2: Butterfly

Option 3: Europa

tapi hati lebih berat kepada Option 1. Semalam dah surveykat Sen Heng and they offer quite reasonable. Mungkin sikit hari lagi leh la keluar final result - Which one to have - jgn tak jadi sudahhh.. sebab dah banyak kali decide nk beli tapi tak beli2 lagi..

This year teringin nk buat kuih raya sendiri- sejak dah kawen stop buat kuih raya, buat kuih tunjuk je.. beli - senang. Few recipes dah pilih, nk buat kuih yg tak pernah dibuat.. harap2 menjadi la ye..nantikan :)


3 comments:

MamaFarhan said...

kita pun nk satu... hehehhehe:) nnt dh jadi kuih anta la sikit kat jiran sebelah...

faRhaNa said...

ana vote yg no 1!!!!!nti leh pinjam bt kueh sama2...ekekekekke

uSHi GuRL said...

saya vote no 2 sbb nama dia cantik..."butterfly".. ade kaitan x? hehehe.... saya sentiasa berada dirumah untuk menemani anda menguli tepung... hehe

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015