25 October 2010

Happy Birthday Mommy

Happy belated birthday to my dear Mak - Zaliah Binti Bain - yang ke-66. Semalam kami adik beradik sepakat berkumpul di rumah abah - untuk menyambut majlis ulangtahun hari lahir emak kami yg jatuh pada 20.10.2010.

Bila dah berkumpul adik-beradik ni, mmg seronok bertukar cerita. Riuh rendah rumah abah dengan karenah cucu-cucu dia - anak2 dia pun tak kurang bising. Maklum la, kami jarang dpt berkumpul macam ni. biasanya cuma sy dan adik je yg selalu berjumpa (tu pun sebab rumah sewa saya dengan rumah abah cuma 5minit perjalanan.) manakala yg lain semua jauh2 belaka (jauh la sangat.. hehe). Sambutan di buat pada waktu petang, konon2nya taknak masak banyak2 sebab masing2 kekenyangan masa makan tengah hari. Juadah yg disediakan sekadar Kek, Pulut kuning, rendang ayam, mihun goreng, jelly longan dan cekodok. 

Sedikit gambar utk tatapan dan kenangan...


 Selamat Hari Jadi *Mak*



Sebahagian dari anak2 dan menantu mak & abah
(masa ni abah tengah demam)


sekitar tempat kejadian


sy dan dia (menumpang kasih dengan anak2 buah.. hehe)


3 comments:

iena said...
This comment has been removed by the author.
iena said...

buat time aku kje...
buat la time aku cuti....

Leenz Yusoff said...

logik la sikit.. ko keje time orang cuti..

Followers

Copyright to LINDA ROSE
Designed by UMIESUEstudio 2015